Pozovite nas +387 (51) 492 521

Individualni onlajn kursevi jezika

Početna

Individualni onlajn kursevi jezika

Onlajn časovi omogućavaju Vam da učite uživo jedan na jedan sa Vašim predavačem u onlajn okruženju. Na svim onlajn časovima se i dalje koristi Berlitz metod, koji Vam omogućava najbrži i najefikasniji dostupan način učenja odabranog stranog jezika. Najbolje od svega je što Vam ovakvi časovi pružaju sve najbolje od Berlitz metode, bez obzira gdje se nalazite.

Onlajn učenje jezika sa predavačem uživo

Svi Berlitz onlajn časovi održavaju se sa Berlitz predavačem. Nastava se odvija na odabranom jeziku, a naši predavači Vam pomažu da prevaziđete sve prepreke, navodeći Vas da govorite najmanje 50% vremena, dajući Vam više pažnje i oblikujući nastavni plan i program prema Vašim potrebama i jezičkim ciljevima. Ovaj način interakcije sa predavačem Vam pruža mogućnost da se fokusirate više na oblasti u kojima Vam je potrebna podrška – bilo da se radi o gramatici, slušanju ili posebnoj jezičkoj aktivnosti kojoj je potrebna dodatna pažnja.

Bilo gdje da se nalazite!

Sa nama, bićete u mogućnosti da direktno razgovarate sa Vašim predavačem kako biste odlučili pravac i fokus samog časa. Ovaj nivo interakcije sa predavačima je dio koji odvaja Berlitz od ostalih onlajn časova jezika.