Pozovite nas +387 (51) 492 521

BILO KOJI JEZIK, JEDNO RJEŠENJE – BERLITZ

Individualni onlajn kursevi njemačkog jezika

Početna

Individualni onlajn kursevi njemačkog jezika

Naši individualni onlajn kursevi jezika omogućavaju Vam maksimalno napredovanje u Vašem okruženju. Svi onlajn kursevi koriste dokazanu Berlitz metodu® u nastavnom planu i programu, pružajući najbrže i najefikasnije učenje jezika. Najbolje od svega je što ovaj vid učenja omogućava prilagođavanje, što je savršeno za učenike jezika kojima je potrebna fleksibilnost u rasporedu ili koji imaju jasno određene ciljeve učenja jezika.

Individualni onlajn kursevi podrazumjevaju učenje uživo sa predavačem koji je visoko kvalifikovan po globalnim Berlitz standardima. Pomoću ovog kursa učite jedan na jedan sa predavačem, što omogućava veću posvećenost i prilagođavanje nastavnog plana i programa Vašim potrebama učenja. Individualni pristup Vam omogućava da se više fokusirate na oblasti koja su vam potrebne. To bi mogla biti gramatika, govor, slušanje, specijalizovani vokabular ili određena ciljana jezička sposobnost koju želite da unapredite.

Moći ćete da razgovarate sa svojim predavačem kako biste odredili cilj i dinamiku kursa. Ova mogućnost razlikuje Berlitz onlajn časove od drugih onlajn kurseva jezika.

Najveća razlika je tome što naši onlajn kursevi kao osnovu nude konverzaciju i posvećenost predavača, što je najbitnije, ukoliko želite svoj novi jezik aktivno da koristite u razgovoru.

Zakažite svoje časove

Individualni onlajn kursevi jezika vam pružaju mogućnost da napravite svoj lični raspored nastave. Ova opcija vam omogućava da učite kada ste slobodni i da planirate kurs kako želite, u skladu sa Vašim svakodnevnim obavezama i rasporedom.

Učite kada i gdje želite

Onlajn učenje jezika pruža fleksibilnost i jednostavnije učenje jezika.
Možete da učite sopstvenim tempom i uštedite vrijeme za dolazak na određenu lokaciju.

Uz Berlitz-ove individualne onlajn časove:

  • Nema putovanja
  • Nema parkinga
  • Nema saobraćaja
  • Nema postavljenog rasporeda
  • Nema ograničenja lokacije
  • Sve dok imate stabilnu internet vezu i mirno okruženje možete da započnete i nastavite svoje jezičko putovanje.

Vaš predavač posvećen je Vama i Vašem jezičkom napretku i postizanju ciljeva.

Ovakav način pruža neprocenjivu podršku našim polaznicima kako bi bili sigurni da je postignut maksimum iz kursa i ostvareni postavljeni jezički ciljevi.

Prijava za kurs