fbpx

Pozovite nas +387 (51) 492 521

BILO KOJI JEZIK, JEDNO RJEŠENJE – BERLITZ

Individualni onlajn kursevi španskog jezika

Početna

Individualni onlajn kursevi španskog jezika

Kurs španskog jezika koje nudi Berlitz podrazumijeva našu dokazanu Berlitz metodu® učenja jezika. Berlitz metoda®, čiju osnovu čini konverzacija, od prvog dana Vašeg susreta sa španskim jezikom, Vas navodi da jezik pričate bez obzira na pripadajući nivo i jezičko znanje – navodi Vas na aktivnu upotrebu odabranog jezika, tako da časove provodite kao da ste u stvarnom okruženju španskim jezikom.

Berlitz kurseve španskog jezika nudimo u različitim opcijama, od grupnih časova do individualnih časova (jedan na jedan).

Berlitz nudi onlajn kurseve španskog jezika uživo. Onlajn časovi sa predavačima imaju sve prednosti, jer sa Vama je predavač koji je maternji govornik ili ima maternje poznavanje jezika koji predaje. Predavanja se mogu održavati onlajn i uživo.

Onlajn časovi španskog jezika podrazumijevaju upotrebu Berlitz metode® učenja i načina rada i omogućavaju Vam da učite u skladu sa Vašim rasporedom i životnim stilom. Odaberite kurs španskog jezika kada to Vama odgovara, kada imate vremena da se posvetite sebi i učenju španskog jezika i iskoristite maksimalnu fleksibilnost koju Vam nude onlajn časovi.

Prijava za kurs