Pozovite nas +387 (51) 492 521

Privatni časovi jezika za Vaše zaposlene

Početna

Privatni časovi jezika za Vaše zaposlene

Privatna nastava je efikasan put koji obezbjeđuje da Vaši zaposleni brzo savladaju nov jezik i nauče običaje drugih kultura. Posvećenost predavača tokom individualne nastave garantuje da će polaznik uvijek raditi prema tempu koji mu odgovara, provodeći vrijeme razgovarajući na odabranom jeziku sa svojim predavačem, učeći idiomatske izraze fokusirajući se na jačanje vještina komunikacije koji su u skladu sa Vašim korporativnim ciljevima. Predavač će, ukoliko je potrebno, usporiti sa nastavom i fokusirati se na specifično područje u kome je polazniku neophodna dodatna podrška ili će izazvati polaznika u oblasti u kojoj se polaznik ističe.
Sadržaj i materijali koji se koriste na kursu se fokusiraju na Vašu oblast poslovanja, što polaznicima daje mogućnost da odmah primjene naučene jezičke vještine na poslu i povećaju svoju poslovnu učinkovitost. Kombinacija potpune izloženosti jeziku i specijalzovani sadržaji kursa garantuju Vašoj kompaniji efikasno ostvarenje ciljeva i povrat na investiciju. 

Naši individualni časovi idealni su za zaposlene sa zahtjevnim životnim i poslovnim stilom i to je jedan od osnovnih razloga zašto tako mnogo naših klijenata odlučuje za učenje jezika sa nama.

Dokazane prednosti za kompanije

Učenje novog stranog jezika dokazano razvija određene centre u ljudskom mozgu, rezultirajući većom sposobnosti fokusiranja i postavljanja prioriteta. Takođe otvara vrata boljem kuluturološkom razumijevanju, što predstavlja ključ smislenoj i efikasnoj internacionalnoj saradnji. 

Plan kursa prilagođen polazniku, u skladu sa Vašim zahtjevima i potrebama:

• Brzi rezultati i podizanje samopouzdanja Vaših zaposlenih prilikom komuniciranja na novom jeziku
• Aktivno provedeno vrijeme u razgovoru minimalno 50% vremena
• Razvijanje sposobnosti da razmišljaju i govore na jeziku koji uče
• Jezička rješenja razvijena u skladu sa potrebama Vaše kompanije
• Kvalifikovani predavači koji drže predavanja u oblasti jezičkih i kulturoloških vještina
• Fleksibilan raspored, lokacija i trajanje kursa
• Različiti načini isporuke: časovi se mogu održavati kod nas u školi, u Vašim prostorijama ili onlajn putem različitih platformi /Zoom, Webex, Teams/

Pošaljite upit