Pozovite nas +387 (51) 492 521

PUT OKO SVIJETA SA BERLICOM

Početna

PUT OKO SVIJETA SA BERLICOM

Započnite svoje jezičko putovanje malim koracima – vodimo vas na put oko svijeta u avgustu i septembru!

  • Razumijete sagovornika kada vam se obraća na engleskom jeziku, klimate glavom i želite da kažete svoje mišljenje – odjednom rečenica u vašoj glavi zvuči puno drugačije od one koju upravo izgovarate?
  • Poslovanje firme u kojoj radite se odvija isključivo na engleskom jezik i sve je lakše dok je u pitanju pisana komunikacija?
  • Oduševljeni ste lakoćom života Španaca – počev od umjetnosti, preko arhitekture pa do kuhinje – i željeli biste da saznate više?
  • No language was ever more perfectly ordained to express human emotions.Elizabeth Gilbert. Studenti i polaznici italijanskog jezika fascinirani su muzikalnošću samog jezika, jednostavnošću glasova i šarmantnošću riječi, jeste li i vi jedan od njih?

Pridružite nam se u narednom periodu – vodimo vas kroz Toskanu, Andaluziju, kišni London i osunčani Sidnej, razigrani Berlin i Minhen u vrijeme Oktoberfesta – put oko svijeta sa Berlicom približiće vam običaje, kulturu i jezik omiljenih gradova i država. Ne propustite priliku da steknete nova poznanstva i saznate više o jezicima i kulturama koje vas zanimaju.