Pozovite nas +387 (51) 492 521

SEPTEMBARSKI UPISNI ROK ZA DJECU

Početna

Septembarski upisni rok za djecu

Septembar se bliži – sve školske i vanškolske aktivnosti stižu sa njim.

Dječiji kursevi engleskog jezika u Berlitz-u počinju 05. septembra 2022. godine, a u nastavku možete pogledati detalje svakog od programa.  

Programi za ostale jezike se izvode se primjenom Berlitz metodologije, uz preporučene materijale od strane Berlitz-a. Kursevi jezika za djecu i tinejdžere za njemački, italijanski i francuski jezik počinju u prvoj sedmici oktobra.

Naši program engleskog jezika za djecu i mlade koncipirani su tako da budu istovremeno i zabavni i poučni – djeca uranjaju u učenje stranog jezika, dok se istovremeno zabavljaju.

Poznavanje stranog jezika otvara vrata budućnosti – nove prilike kroz školske ili vanškolske aktivnosti kao i kroz kasniju karijeru Vašeg djeteta.

Look & See – Play. Learn. Make. Connect.

Look & See program učenja engleskog jezika namijenjen uzrastu od 4 do 7 godina. Izrađen je u saradnji sa Nacionalnom geografijom i prilagođen Berlitz metodologiji rada sa najmlađima uzrastima – puno pjesme, igara i zadovoljnih osmijeha. Oblikovan je kroz pjesme, igru i vrijednosti koje podstiču radoznalost, maštu i razumijevanje i gdje djeci nije dosadno.

Podijeljen na tri nivoa jezičkog znanja – od početnika do onih koji su savladali osnove, najmlađima nudi snažnu jezičku osnovu i priprema ih za čitanje i pisanje, sa lekcijama koje sadrže uvode u gramatičku pripremu kao i vježbe pisanja.

Nastava se izvodi dva puta sedmično, a grupe čini maksimalan broj do 6, odnosno 8 polaznika za djecu uzrasta 6 do 7 godina.

Look & See – Play. Learn. Make. Connect.

Look je namijenjen uzrastu od 8 do 11 godina, takođe prilagođen Berlitz metodologiji rada sa djecom.

Karakterišu ga autentične priče i savremene teme članaka, praćene predivnim fotografijama prirode, istorijskih mjesta i svjetskih čuda. Poučni kratki filmovi, videi i objave Nacionalne geografije, prilagođeni su uzrastu djeteta, dok istovremeno proširuju interesovanja djece i van učenja engleskog jezika.

Program sadrži četiri nivoa jezičkog znanja – predstavlja odličnu pripremu za vještine potrebne u 21. vijeku.

Nastava se izvodi jednom sedmično u trajanju od 90 minuta. Maksimalan broj polaznika je 8 i ovaj program je jednosemestralan.

Time Zones – Become a global citizen.

Time Zones pruža materijale za učenje koji se sastoji iz četiri dijela. Ove materijale je Berlitz takođe razvio kroz svoju dugogodišnju saradnju sa Nacionalnom geografijom.

Udžbenik, radna sveska i multimedijalni sadržaji ne samo da pružaju idealan dodatak učenju jezika u školi, već polaznicima pokazuju facinantan svijet koji ih okružuje. Internacionalni sadržaj uči polaznike širom svijeta da poštuju i cijene različite kulture i svijet koji ih okružuje.

Nastava se izvodi jednom sedmično u trajanju od 90 minuta. Maksimalan broj polaznika je 8 i ovaj program je dvosemestralan.

Impact – Express yourself!

Program Impact namijenjen uzrastu od 16+ godina i prilagođen je Berlitz metodologiji rada.

Svrha ovog programa je da pomogne polaznicima da se jasno izraze i detaljno obrazlože svoje mišljenje i predstavlja idealnu pripremu za ulazne razgovore na univerzitetima, intervjuima za posao, predavanjima na fakultetima, itd.

90% sadržaja ovih udžbenika je predstavljeno dužim monolozima, pri čemu je polaznicima dato nekoliko minuta da uhvate bilješke, nakon čega se od njih očekuje da pričaju nekoliko minuta bez prekida.

Sastoji se od četiri nivoa jezičkog znanja.

Nastava se izvodi jednom sedmično u trajanju od 90 minuta. Maksimalan broj polaznika je 8 i ovaj program je dvosemestralan.

Pripreme za školski program iz engleskog i njemačkog jezika

Ukoliko su Vašem djetetu potrebne dodatne instrukcije kako bi lakše savladalo školsko gradivo, slobodno nam se obratite.  Naš metod i način rada ne prate školski program, tako da se ovaj vid nastave organizuje najčešće individualno uz posebno pripremljen plan i program.

Naziv autora

Naziv autora

Profesija

UREDNIK:

Berlitz