Pozovite nas +387 (51) 492 521

BILO KOJI JEZIK, JEDNO RJEŠENJE – BERLITZ

Onlajn kursevi francuskog jezika

Početna

Onlajn kursevi francuskog jezika

Ako imate zahtjevan raspored ili često putujete, tada razmotrite grupne onlajn kurseve koji nudi Berlitz. To je pogodan način da učestvujete u grupnim časovima sa predavačem koji je izvorni govornik ili ima poznavanje jezika na nivou izvornog govornika, bez potrebe da pohađate časove na određenoj lokaciji.

Na Berlitz onlajn kursevima radite sa kompetentnim Berlitz predavačima koji nastoje da Vam pomognu da ostvarite svoje lične i profesionalne jezičke ciljeve. Sve što je potrebno da biste prisustvovali času je stabilne internet konekcija i mirno okruženje.

Ukoliko pred sobom imate dovoljno dug vremenski okvir, te niste uslovljeni nikakvim ograničenjem koje se odnosi na rok učenja određenog jezika i želite da učite u okruženju koje ima određenu strukturu i hijerarhiju,  a pri tome niste u mogućnosti da dolazite u našu školu, tada su onlajn grupni kursevi pravi izbor za Vas.

Opcija izbora nestandardnih jezika učenja u slučajevima onlajn učenja je mnogo veća – od slovenačkog, turskog, arapskog i slično – možete da prisustvujete časovima u fiksnim terminima sa bilo kog kraja svijeta. Dovoljna Vam je samo stabilna internet veza.

Standardni grupni onlajn kursevi za odrasle počinju u oktobru i februaru.

Organizacija standardnih onlajn kurseva obuhvata:

  • Malu grupu (do 8 polaznika) i fiksne termine
  • Besplatno testiranje potencijalnih polaznika
  • Raspored – 15 sedmica, 4 časa sedmično 
  • Digitalne interaktivne Berlitz knjige ili Berlitz knjiga u fizičkom obliku (u zavisnosti od kursa, nivoa ili izabranog jezika)

Kako izgleda onlajn čas?

Naše onlajn kurseve jezika možete pratiti na bilo kojem uređaju. Osećaj koji pruža takav vid učenja je zaista poput lične onlajn učionice kojoj možete pristupiti bilo gdje da se nalazite, pod uslovom da imate stabilnu internet vezu. Navedeno se zasniva na mišljenju naših učenika, koji su onlajn kurseve baš tako i opisali.

Na studentskom portalu se prati vaš napredak, a naši predavači su vam dostupni i za konsultacije.

Berlitz metoda® učenja je ista kod onlajn i kod časova uživo, kao i na globalnom nivou. Standard i kvalitet je isti kod nas, kao i u svijetu.

Nakon završenih onlajn kurseva dobijate Berlitz sertifikat kao garanciju Vašeg znanja i potvrdu da naučeni jezik koristite tečno i samouvjereno.

Ono što je bitno napomenuti su Berlitz predavači. Oni su ti koji će vam:

  • Pomoći da započnete kurs, razgovarati sa Vama o ciljevima i pratiti Vaš napredak
  • Motivisaće vas kako bi bili sigurni da polaznik slijedi pravilan tempo i napreduje

Individualni onlajn kursevi francuskog jezika

Grupni onlajn kursevi francuskog jezika jezika

CyberTeacher – digitalna platforma za samostalno učenje jezika

Prijava za kurs