Pozovite nas +387 (51) 492 521

BILO KOJI JEZIK, JEDNO RJEŠENJE – BERLITZ

Onlajn kursevi španskog jezika

Početna

Onlajn kursevi španskog jezika

Onlajn kursevi španskog jezika donose učionicu u Vašu dnevnu sobu. Kombinujući moderne tehnologije sa Berlitz metodom® učenja i načinom rada, u prilici smo da Vam pružimo približno iskustvo kao i u redovnoj učionici.

Fleksibilnost i prilagođavanje Vašem životnom stilu i rasporedu je nešto što igra veliku ulogu prilikom pružanja usluga polaznicima i veoma su važni u današnje vrijeme. Pomoću naših onlajn časova španskog jezika, možete ga učiti bilo kada i bilo gdje, kada god to poželite ili za to imate vremena.

Takođe, ukoliko ste pristalica rutine i fiksnog rasporeda, možete da se pridružite našim onlajn grupama španskog jezika.

U dogovoru sa Vama, u mogućnosti smo da Vam ponudimo prilagođen program. Ako vam je potreban španski, jer prosto volite špansku kulturu, vjerovatno želite da učite drugačije od nekoga ko želi da nauči, na primjer, italijanski jezik zbog posla.

Ako imate određene ciljeve ili potrebe, možete razgovarati sa svojim predavačem da se usredsredite na potrebne teme . Cilj učenja je korišćenje španskog  jezika koje je za Vas svrsishodno i motivišuće.

Fleksibilnost koja Vam je omogućena onlajn časovima je značajna prednost, ukoliko imate raspred koji Vam ne dozvoljava prisustvo u centru. Omogućava Vam da možete da se prijavite na časove iz kafića, kancelarije, svog doma ili sa bilo kog mjesta na svijetu – sve što Vam je potrebno je stabilna internet veza.

Ukoliko pred sobom imate dovoljno dug vremenski okvir, te niste uslovljeni nikakvim ograničenjem koje se odnosi na rok učenja određenog jezika i želite da učite u okruženju koje ima određenu strukturu i hijerarhiju, a pri tome niste u mogućnosti da dolazite u našu školu, tada su onlajn grupni kursevi pravi izbor za Vas.

Individualni onlajn kursevi španskog jezika

Grupni onlajn kursevi španskog jezika jezika

CyberTeacher – digitalna platforma za samostalno učenje jezika

Prijava za kurs